top of page

Vi er på udkig efter dig!

Er du en kick-ass
dygtig sælger?

Hvis ja - og hvis du brænder for at sælge en luksuriøs service, med store indtjeningsmuligheder, så er GoOllie den rette virksomhed for dig.

Når man skal sælge rejser med privatfly, skal der ydes et meget højt niveau af service, samtidig med at man skal kunne tale med kunden i øjenhøjde. Kunderne ved hvad de vil have, de kender produktet og de er vant til at det spiller fra start til slut. Privatflyet dækker et transportbehov, som ikke kan imødeses på andre måder og tid er afgørende.

GoOllie tilbyder kunderne den nemmeste og hurtigste booking af et privatfly. Vi har et unikt produkt, hvor kunden hurtigt får et overblik over ledige privatfly og nemt kan booke det. 


En booking af et privatfly kan klares på under 5 minutter og dér skiller vi os ud i markedet. Vi gør det lidt anderledes end andre i vores branche og
vi er bevidste om, at vi bryder normerne, med vores service og strategier.

Vi går til grænsen, og måske lidt over, til gengæld gør vi det med et glimt i øjet,  og med dyb respekt for at det gøres professionelt, personligt og med kærlighed til branchen. Vi tror på, at flybranchen kan blive bedre.

Vi søger en sælger, der vil være med på vores rejse. Du må ikke være bange for at prøve nye ting af eller for at skille dig ud. Vi forventer at du har erfaring med salg til high end customers.

For den rette kandidat er mulighederne uendelige. 


Vi har kontor i Hørsholm, men om du sidder der, eller trives bedre hjemmefra, styrer du selv. 
Vi tilbyder en stor grad af frihed, indenfor de rammer vi sammen sætter.

 

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke, med pension og sundhedssikring. Den første tid vil du få fast løn, og når du er klædt godt på til opgaven, overgår lønnen til en yderst attraktiv provisionsordning. 


GoOllie ejer ikke privatfly, men via vores samarbejdspartnere, vil du også få
mulighed for at komme “lidt ud”, såfremt du ønsker det. 

Er du frisk på at blive flyvende? Så glæder vi os til at høre fra dig! Send en mail snarest muligt til Go@GoOllie.com eller giv os et kald på +45 40 894 894.

Vi glæder os til at få dig med ombord!
 

pexels-belle-co-1000445.jpg
bottom of page